M E....L A YU ~~

HALOOOOOO !!! ape khabar semua manusia mahupon binatang !!
bertemu kita lagi yeahhhh!!!
kali ni,pasal bangsa GUA sendiri.. MEEEEELAAAAYUUUUUUU
yupppp!! melayu yang satu masa dulu berkorban nyawa untuk adat!!
yupppp!! melayu yang dulunya bekorban nyawa demi bangsa dan negara!!
bangsa yang dulunya digeruni...
bangsa yang dulunya kaya raya dgn budi bahasa...
bangsa yang dulunya dihormati...
tapi tu DULU punya citer la beb..
sekarang semua melayu dah jadi ROJAK..

dan melayu SEKARANG..
bangsa ni suka BERGADUH dgn bangsa sendiri..
suka merendahkan bangsa sendiri..
suka memperagungkan bangsa luar..
bangga dgn persatuan persatuan yang dia masok, kononnya nak mempertahan hak hak melayu..nak mempertahan adat istiadat..budi bahasa bagai...well..FUCK ATAS DAHI!!
APE PON TAK BOLE PAKAI LA LU ORANG!!!
GUA TENGOK YANG LU POTONG BANGSA LU JUGAK DER!!! PUIHHHHH!!!!!
LAGI SATU LU ORANG YANG BERPERSATUAN NI,SIKIT PON XDE BUDI BAHASA!!
GUA RASA LU ORANG LA YANG PALING BANGSAT!!
berfikiran negetif gila tahap BABI..
rasa bangsa dia je betol..ape lancau??melayu sekarang arak dgn air suam pon dah tak reti nak beza!!!! BODOH!!!
melenting tiba-tiba, bengang baca entry mcm ni..dan mula menyalahkan pihak lain..
malu bila baca entry mcm ni. kononnya entry mcm ni merendahkan lagi martabat bangsa dia..
well, PEGI LA MAMPOS!! :))
dalam satu bangsa, tapi BERPUAK PUAK..haihhhhh....ape lah bangang sangat..kubur satu kawasan jugak bro..same je soalan yang yang malaikat Munkar dan Nakir tanya..xde nya dia tanya '' SIAPA ABANG LONG MUUUUUU ?! ''..

Dan wahai para manusia mahupun binatang yang membaca!!
sayangilah bangsa kau..
Tapi jangan lu orang sayang sampai mengandung anak dara orang..
sayangilah adat kau..
Tapi jangan sampai mati anak sbb nak jaga adat..tu bodoh namanya!!
tepok dada,tanya iman LU orang..
jap2..kalau ade lah iman korang..
kalau xde..pegi mati awal lagi baik..
well,peace bro..no war..
but me is a WARRRRRR!!!!!!!!!!

6 comments:

Faezah Hannah Al Baj said...

salam~

hye abah.suke bace abah post melenting2 mcm ni. jujur gitu..:p

ABAHKAU said...

abah kau melenting? lu baca paham baik2... lu pandang remeh bende ni. lu bagi abah lu baca tgk, budak2 zaman skg otak memang macam binatang hidung besar, lembap..! anyway thank comment <3 <3 peace. :)

wan_cikgumuzik said...

hah..!! aku suka plak entri nih.. hahahhaa.. pepe pon selamat berkenalan.. hahahhahaha.. nak war ngan aku tak??

hahahhahaa.. ko buat laa entri hentam blog aku.. pastu maki laa aku.. hahahahhaa.. best..!!

A'IM said...

Bagus berani... tapi apsal kena balik atau sama dengan entri ciri-ciri blogger sampah tu...

Shuk_ArChie said...

AKU SUKA ENTRI HANG... MEMANG SYOK BACA... ADA MESEJ PENTING... LANTAKLAH ORG NAK KATA APA PON tapi aku pandang benda ni sebagai realiti! walaupun bahasa hang kesat & kasar tapi kalau betul seseorang tu tak buat takkan nak terasa.. betul dak? huhu

ABAHKAU said...

haiWAN_cikgumuzik - i loveee you broo!! :))

shuk_archie - hellyeah! its a revolution! jgn jadi melayu seperti haiWAN!!

A'IM - apsal der? blogger sampah tu pasal lu..yang entry ni pulak pasal kaum lu..kan ade beza tu..

to all! LOVE YOU SO MUCH!! terima kasih mempopularkan aku!!

Post a Comment