CIRI-CIRI BLOGGER SAMPAH!!!!

Halooooooo!!

ni satu cerita yang gua jumpa dari dulu sampai sekarang..
cerita ape?
pasal KAUM moden yang da hebat kononnya..
buat satu blog da bajet blogger la?
memang lu blogger, blogger GAMPANG.. :))
lu buat blog lu kondem kaum lu sendiri..
ni la blogger sampah namenye?
lu xde idea nk tulis entry ke?
gua cadangkan dekat BLOGGER2 sampah ni,
pegi la mampos cepat2 hidup pun lu jadi orang bangang.
yang paling SAMPAH sekali,
bila KAUM lu buat hal,lu buat entry, lu kondem KAUM lu kaw2,
lu busukkn sape?? lu busukkan kaum lu la der..tp lu xsedar lu pon sekaum dengan dia..
lu x sedar lu lah blogger gampang yg busukkan nama kaum sendiri..
mcm ni la blogger sampah yg ade kat kalangan blogger.
semua nk jd SAMPAH..tak paham gua.. (-___-'')

pd BLOGGER2 bangang yg mcm ni,tutup la blog lu tu,
cukuplah nak rendahkan kaum lu sendiri..
kaum luar bukan main lagi lu agung2 kan,
bila sampai kat hidung sendiri,
macam macam benda lu nak cakap..
BLOGGER SAMPAH,
mulalah jadi MATANG sikit..
jangan jadi macam BINATANG berhidung besar ( BABI ) ok all?..muahhh!! last word! peace bro,peaaaceeee no war..
BUT..ME IS A WAR!!!

39 comments:

[ yuyu ] said...

woi woi
cakap belapik sikit bro
nk komen shout mix gua pun ayat elok sikit
*mak kau pelacur* ?
WAKLUU =)

ABAHKAU said...

eh ! eh! thanks komen !!

zureen said...

blog saya berat ke?

wan_cikgumuzik said...

adehhh... apa cer entri nihh??? huhuhhu.. entri mcm nih tak sampah kerr?? macam meludah ke langit plak aku tgk.. kih kih kih..

peace..!!

abgteror said...

dia kaum lain la nie wan....hahahhahahahha

ABAHKAU said...

eh ! eh! thanks komen !! JGN RISAU BLOGER MCM LU SEMUA BANGSAT <3 !!

Cik Bucken said...

ceeetttttt

cikpuanWani said...

:)
Kata-kata yang lemah dan beradab dapat melembutkan hati dan manusia yang keras.
-Hamka

SoutulMujahid said...

ceh. bajet bagus noob blogger ni. weh, lu baru kat dunia blog, jgn nak tunjuk samseng. lu baru tahap noob

wannurfazrini said...

kau tulis entri mcm ni psl kau nak beriban follower kan? kalau betul blogger sampah, ni entri ni kau tulis kat manaaaaa? blogger.com kan ?

kahkahkahkahkahkah

ABAHKAU said...

eh ehh! makin banyak pulak sampah kat sini..
jangan risau melayu memang malu nk mengaku kebodohan sendiri. tu yg banyak jadi sampah..
thanks comment :) peace <3

hana nabihah said...

erk -_-

wan_cikgumuzik said...

rilek laaa woiii... korang fikir2 dan renung laa balik entri dia nihh... kan mcm sampah jerr??? hahahahhaaa... aku dok gelak sbb terjumpak plak blogger yg mcm nih... xde future langsung.. tak lama lagi tutup laa blog nihh.. aku nk tgk lama mana dia boleh pegi.. hahahahaaa...kita tungguuuu...

gut luck tuan blog yg bangsat..!! hahahaa..

aku pon nk komen budget2 jugak nih,.. lalalalala..

Makhluk Hijau said...

nice one :D hahaha~ mmg bangsat.....

Enna Banana said...

i like this one! sekarang ni mmg ramai blogger sampah! blogger yang nak menjatuhkan bangsa sendiri dan menjadi bangsat (sorry terkasar) tapi itulah hakikat blogger sekarang, yang paling TABOLEBLAH bila blogger yang macam bangsat tu duk tindas2 blogger lain macam dia bagus and selalu perli blogger tu sedangkan blogger tu x buat pape pun kat dia, manusia camni patut la mam! i had found fews like this, btw kalau deme2 blogger yg bangsat ni baca entri ni then still lagi nak jadi blogger bangsat. memang tak boleh kata apa.

Faidz Othman said...
This comment has been removed by the author.
cik fatin afiqah ♥ said...

kalau mlayu bangsat, kau org ape? bukan malay jgak ke ?

Pirates Oem said...

terbaikk la, tapi ada betul jugak, cuba berfikiran positif sikit,dalam malaysia ni yg menjatuhkan melayu, melayu jugak. blogger kaki kondem memang aku tak nafikan mmg menimbun, maybe cara owner blog ni kasar kot, tapi aku sokong apa yg dia cuba sampaikan, cuba korg baca faham betul2 apa yg dia tulis,aku tak rasa dia mention semua blogger. bak kata pepatah sape yg makan cili dia la yg terasa pedas. nice post keep it up.. :)

ABAHKAU said...

pirates - nice one bro..

alhamdulillahhh..ade jugak manusia kat sini.. dude dude skalian..kita bangsa yang ditindas, kita bangsa yang melemahkan sesama bangsa, kita bangsa yang selalu tunduk dgn budaya luar.. MELAYU..'takkan melayu hilang didunia' ?? fuck that quote!! wahai bangsa ku!! teruskan lah KONDEM bangsa kau sendiri!! kita buktikan kata tuah tu SALAH !! well,melayu sekarang kan dah 'moden'..macam LU LU orang semua!! let us goin' to hell !! btw,sesiapa yang terasa dgn entry ni, sepertimana (wan cikgu muzik) tu, sory ye.. sbb buat entry pasal lu org.. KAKAKAKAKAKAHHH!! it's a WAR!!!

Khairil said...

wah bagusnya entry ni....hahahaha

AbgFeroZ said...

kah kah kah.. ini entry cermin diri sendiri ka ?

kotak bulat said...

hehehe.. memang ada point dalam entri ni.. tp aku rasa kau tau penyampaian kau tu tak sampai pun.. bila aku baca entri ni, aku terbayangkan seorang budak selekeh yang terjerit-jerit kat tengah2 orang ramai kat tempat yg sesak. bila dia jerit org xendah. bdk tu pun pukul orang kat sekitar dia tu tok tarik perhatian. org pun berhenti tok dengar pe yg budk ni jeritkan..tp budak ni tutp muka lepas tu jerit2 kata "korang suma sampah!"
apa reaksi org tu? pikirlah..
buktikan kau bukan smpah seblm kau kata org sampah..

(sekadar pendapat)

aremieroul said...

hu3..sokong KB..^^ manusia sekarang ni memang cam tu..suka2 jerk nak hina orng lain sedangkan diri sendiri pun x betul..wei bro, ko ingat ko dah maki2 orang kat shoutmix tu benda baik kew..? lu pikir lah baik2 okey..^^ lu nak cakap orang sampah..? abes lu ingat lu apa..? kita hidup kat dunia ni sementara bro.. jngan asyik nak kutuk orang sedangkan diri sendiri MERENG..!! apa lu bagus sngat kew..? x dew maknanyer..nak sound orang tu biarlah ada lapisnya..jngan nak main sembur jerk..mungkin memang ada blogger "sampah" tapi SILA SPECIFIK KAN SEBAB DEKAT MALAYSIA NI RAMAI BLOGGER2 YANG AKTIF DAN MEREKA BERKARYA..BUKAN KAGI SAMPAH..!! dan lagi satu, ni ke cara ko nak naik..? bak jadik blogger famous..? kalao cam ni lah caranya, ko boleh BLA LAH..! kau TUTUP JERK BLOG KAU NI..! ingat, kau hina2 pun, kau hina kaum kau sendiri..kiranya kau tu pun sampah..! chow.~ assalamualaikum..~ ^^

Meyra Haney said...

actually aku kat sini bukan la sebab aku terasa . just tak puas hati sebab awak blogger baru then terus nak shout pasal blogger sampah . blog anda ini pun baru lagi , cerita tak banyak mana , nak shout blogger sampah bagai . masing-masing yang ada blogger diorang bercerita diorang buat blog atas rasa ingin meluahkan . taknak baca , meluat , so ignore je .

tentang isu kaum , melayu menjatuhkan melayu . memang anda pandai bercakap . apakata , anda bagi motivasi menaikkan sesama melayu . cuba cari cara nak menarik sesama melayu berbaik sesama melayu . dalam sedar tak sedar cara anda ni sendiri nak menjatuhkan sesama melayu . cuba provok bangsa sendiri . anda sebahagian dari diorang . stop judge orang . maybe ni cara anda meluahkan rasa tak puashati andakan . cuba lepas ni anda naikkan blog anda dengan isu-isu yang baik untuk kaum kita .

Shuk_ArChie said...

wow... entri meluahkan perasaan... kebebasan bersuara hak milik bersama! agak kasar bahasa... hm... tak isahlah janji saya paham untuk baca! dan dah baca..... bye!

Alia Natasha said...

eh ? pakcik cakap dekat pakcik ke ? lerrr, mengaku pong blogger samapah , mesti nak guna leader dalam gem ular tuu kan , nak naik cepat lettew, hahaha . sian kat pakcik :) sunggu blogger sampahh ~ wallaweyhhh :) kalau nak naik cepat , pegi je tampal links blog pakcik nie dekat tongsampah , mesti perghhh ramai roang tengok blog pakcikk :)

ABAHKAU said...

HAHAHAHA.. thanks all sbb komen!! love u all!! teharu gua..

kaum lu orang penah cakap,siapa yang makan cili,dia terasa pedas..actually, gua pon rasa jugak..haihh..bangganya jadi melayu..

alia natasha - woi cika,terima kasih atas cadangan tu..love you soo much!! <3

amirul n kotak bulat - HAHAHAHHAHAHHA!! nasib baik la lu org nie keling..kalau melayu,mesti tak melenting..korang nak jadi melayu tak??

N of cozzz,gua nak feymes!!! HAHAHA gua suka guna cara yang bangsat nie utk jadi femes.. nnti lah,gua ingat nak autoblogwalking..senang sikit doe nak pegi maki2..yahuuuu!! n anyway,thanks komen n bg pendapat korang!! its time for revolution!!! jom beperang dgn gua!!! jom maki gua!! YEAHHHH!!!!!

kedaionline said...

die ni kekurangan kasih syg ni.. perlu kan perhatian.. cian ye budak2 zaman skang, bru nk up..

ABAHKAU said...

kedaionline:

xpe bro..nanti gua tackle mak lu,gua da sedap2,pastu gua nikah sama mak lu,lu bole panggil gua bapak..n nanti i wiil give u all love in the world that u cant imagine son.. pewitttt!!!!!

Admin said...

oi ABAHKAU. masih ada insan yg faham dengan perjuangan ko. keep it up. dun give up so soon.. :)

EYA OTHMAN said...

salam ...ko ni dah tak ade adat n tak tau hormat org ker??? kalau setakat nak maki hamun kat blog aku baik tak yah langsung.....sedih tul ade manusia yg bercakap tanpa guna otak cam lu nie....ko kate aku bangsat...aku tak kenal ko pun...ko nie manusia tak ade pedoman ke??? sakit jiwa? sebelum ni tak pernah diajar pasal adab sopan ke ko ni???? ko ni mcm ade masalah n cukup menyedihkan.....aku tumpang simpati ar kat manusia cam ko.....jd jgn kacau aku....

Zik said...

ak ske sampah...klu kita kumpul sampah kita dpt duit..btol x sume!!!
biar la org menghina kita mengumpul sampah...tp ak x kisah,sebab sampah tu yg ptot kita bersihkan drpd kotor..

kotor perkataan la yg ak x ske sekali...xde adab ke??BUDI BAHASA BUDAYA KITA..

ko pandai2 nk kutok org...ko yg ptotnya betulkan diri sendiri..

yb said...

yoooo ! what's up bro ? nape ckp cm tu ? ak rasa mulut ko cam SAMPAH yg kau nyatakn la td. ABAHKAU SAMPAH BUSUK ! hahaha... so... jgn la kutuk2 blogger ni beb. diorg ade hak nk wat pe kt blog2 ni. ko tu wat blog ni sbb pe ? sbb x puas aty ? kalo nk cari POPULARITI dgn mngutuk blogger2 laen, better x payah la. haha. diri kau pun cam SAMPAH ! nk kata org laen. beb.,.. sedar diri la sikit. x pun, x yah la nk wat blog. dpt dosa je lebih.. hohoo.... istighfar byk2 la ye....

Cik Bambam said...

just read ur comments dkt my shoutmix..

"muka lu dengan blog lu sama buruk la der.."

terima kasih menghina ciptaan Allah s.w.t
Moga Allah juga membalasnya.. :)

yb said...

xpe la cik bambam... suatu ary naty, allah akn blas blek.. nikmat tu sementara je.. kalo la allah tarik nikmat tgn dy, dy da xley menaip lg da.

Que Afify said...
This comment has been removed by the author.
ABAHKAU said...

oih..terima kasih mempopularkan gua! naik sial gua punye rating! i love autoblogwalking! love u allsss!! <3

yb said...

PERASAN lebih la mamat HITAM dan BUSUK ni... haha... blog ko x layak jdi popular la.. taraf SAMPAH je... bkn takat sampah busuk kt tepi jln tu.. tp kau tu layak jdi SAMPAH MASYARAKAT !!! hohoo... guys ?? setuju x ? :D

Que Afify said...

Ahh tak kisah la dia nak taip cam kimak pun.. Janji dia tak kacau wa.. :)):)) Nak maki ke nak mensampah ke lantak beliau.. Rating naik?? Wa nak kasik makin naik ni.. Wa mau bikin entry pasal beliau.. ahaks... Boleh camtu??:))

Post a Comment