TERSENTAP KEJAP

haluuuuuu...
ape khabar wahai manusia2 mahupun haiwan2 yang sedang membaca?!!
rindu gua tak?? rindu kan?? gua lagi rindu nak maki lu orang!
mak lu sihat tak? abah lu sihat? adik lu orang sihat??
harap2 sihat la hendaknya yee..

ok saudara2 ku..
gua nak citer satu benda ni kat lu orang..

entah kenapa lah,gua rasa gampang sgt bila ternampak page MURTAD kat fb..
dan yang memeriahkan page tu kebanyakan semua MELAYU!
MELAYU MELAYU pukimak ni,dengan selambernye mengutuk dan mengeji ISLAM!!

itulah MELAYU..
senang dibutakan dgn anasir luar..
senang ditipu dgn kafir2..
gua ni,ROCK ROCK pon tak de lah sampai nak hina agama gua..
terkelu gua tengok n baca komen2 dalam page 'MURTAD' tu..

wahai saudaraku..
sesungguhnya kita di dunia akhir zaman..
dah banyak dah tanda2 kiamat muncul..
kembalilah ke jalanNya..
berdoalah agar kita dapat berperang bersama-sama FISABILILLAH
dan menegakkan ISLAM..
dan ingat lah..
umat ISLAM pasti akan menang pada akhirnya..

peacee brooo..peacee no war..
BUT ME IS A WARRR!!!!!!!!!

26 comments:

yui92 said...

errr shout kat blog aku tu bukan ditujukan kat aku kan? anyway jawab je la ea.. aku ada agama..agama islam.. =p=p


knapa xletak bendera malaysia?

ABAHKAU said...

gua autoblogwalking je..senang! blog lu pon gua tak tau rupanya..peace! malaysia?lu letak la.. gua nak letak america..

yui92 said...

btw followed ur blog 14th =p=p=p

KiD said...

patut ah kau komen kat shout aku cam haram.haha.respek ur blog bro.

AfieQa said...

cm bodo mia belog !
dok kta belog kak aq cm tongsmph ap wey ?
blog hunx lg broq dr blog dea lha wey !!
P MMPOS NGN HUNX PYA BLOG !
TA LYAK BUAD BELOG !!!
SYUUHH-2 ! P BLAH NUH

Rini Jy said...

salam saudara/saudari,

tegur kat blog org biar beradap sket.
mcm ni ke org yg beragama islam?
rock2 jugak, adap dan iman tu tetap kena jaga.
jgn pandai kutuk org yg kat page murtad je.
diri sendiri kena la tunjuk contoh yg baik baru org respek.

shazmir said...

best bro...

ABAHKAU said...

AfiQa n Rini - woi melayu,pegi mampos sama lu org lah.. mmg lu org punya blog sampah.. mcm lu org ounya muka.. go fuck ur races..

Tatkala said...

allah lebih mengetahui segalanya...

CKB said...

Assalamualaikum. yo bro..
gua tak kesah lu nak kate belog gua cam sampah.
sebab gua tahu apa gua buat dan gua ada pegangan gua sendiri. anyw, blog lu bagus.. cume macam biadap skit la terjah blog org len cmtu je kann.. bahasa bia elok skit noohh

Lulu Rahman said...

setakat jadik blogger anon , dtg blog aku camtu , takpe la , takya agas sgt . kau cool , kau hebat , kau bagus . tp jgn nak agas dan bagus kat blog aku . geli nak baca ayat budak agas ni . talking bout fisabilillah bagai , tapi fuck org la , itu la ini la . oh agas , jangan bacul sangat . buat malu tau . haha . salam :)

Nadia Zuhaida said...

salam. komen kat shoutmix biar beradab sikit yer. ape kau ingat mulut kau je puaka ? bulan puasa ni jangan bagi aku maki orang. sekian.

Haru Biru said...

wakakakaka...... gua tumpang gelakkan je... wakakakaka... gua rasa terhibur....

Miszy Cat said...

Wah Ni Ke Blogger Mulut Yg Mak Bapak X Ajar Tu..Sesuka Hati Lu Je kan Nk Hina2 org..Sekurang2 nya Org yg lu hina tu tunjukkan rupa dia yg sebenar..bukan cm lu duk nyorok disebalik nama...hebat ke tu???

[z@ck] said...

lu puasa ke tak ni?

Que Afify said...

Dasar bacul ah Beb.. :)) Ahhh wa kisah ape... Wa bukan blogger anon macam dia... :)) Wakaka... Nak hina?? Mamposss lu... Tak jejas mata wa pun... :))

ABAHKAU said...

alamak..ramainya betina melayu melalak kat sini.. HAHAHAHA terima kaseh mempopularkan gua.. \m/

Que Afify said...

Nasib baik wa bukan melayu.. :))

azi nur said...
This comment has been removed by the author.
Aslina said...

mende ko nih?

sentap aku kejap ingat abah gua bangkit dari kubur lalu serang blog aku.

blog aku blog sampah? ko melawat tu sape suruh?? takde aku suruh pon...

fyi aku takde join mane2 komuniti nak naikkan trafik blog sampah aku ah... tak heran pon kalo org tanak melawat... cuma kalo nak merepek kat shout box tu baik2 sikit boley???

kanak2 spastik pon boleh behave okeh.

Kensi Ell Byle said...

x kisah lu nak jadik america ke...ape ke..but learn jow tp respect other people. lgipon...aku rase kau yg melalak x tentu pasal kt blog org dengn x de adabnye. behave urself.

ABAHKAU said...

aslina-
gua kan skandal dgn mak lu, so gua ni bapak lu la <3

untuk lebh jelas lagi, gua nak bgtau gua xtau pn rupa blog lu org mcmmana
sbb gua guna AUTOBLOGWALKING je. hahahaha <3

terima kasih la sebab komen <3 love u allss muahh..

slarky said...

assalamualaikum
haa,orang nak publisiti camni la
singgah blog orang maki hamun
tujuan nak orang pg blog dia supaya trafik tinggi,cheap trick!
betulkan akhlak dulu bro

Seluruh ibadahnya hancur kerana dia mempunyai akhlak yang buruk, suka merosakkan orang dengan lidahnya". (Riwayat al-Baihaqi)

bukan aku nak membebel sini,tp ko yg cari pasal dulu
ko autoblog walking tu ko punya hal,adab tetap kene jage,bukan x boleh kalau nak autoblog walking guna bahasa beradab sket
blog aku,aku punya hak!aku x de langgar hak asasi manusia pun dengan letak gambar aku,so kalau x suka,get out!
aku x perlu orang macam ko dan x mintak ko singgah datang untuk buat sesi "autoblogwalking" ko wahai encik pemilik blog

nabiha said...

OIT,, PEGI KAT CHATBOX ORANG XDER ADAB?? nak famous ke? agak2 r

YOBIPUNYA said...

kalau ngeti di shoutmix blogger orang yg sopan to mas.......

ABAHKAU said...

HAUAHAHAHAHA! GUA BANGGA GUA FAMOUS!! thanks for all ur support guys!! teharuuu... :(

Post a Comment